Sunday, 18 December 2011

SpeedConnect Internet Accelerator v.8.0 Full Silent Installation


 kita menggunakan perisian Versis Full Speed Boost untuk melajukan sambungan internet dan secara tidak langsung melajukan browser pada masa yang sama..SpeedConnect Internet Accelerator juga berfungsi lebih kurang sama, iaitu dengan mengoptimasikan Windows, dengan cara membaiki Sistem Registry, mengoptimalkan parameter TPC/IP disamping menganalisa kelemahan tetapan komputer pada waktu itu..
Pendek kata, kesemua yang berkaitan dengan internet seperti browsing (melayari laman-laman web), downloading (muat turun), uploading (muat naik), streaming, online gaming (permainan dalam talian), sending and receiving email (e-mel lebih laju laaa..) dioptimalkan dan dilajukan berbanding tetapan asal..

Cakap banyak tak guna kan? apa kata kita cuba sama-sama dan berikan pendapat anda ya!
Apa yang boleh Hac katakan, setiap percubaan/ujikaji yang anda ingin lakukan, buatlah ia selama seminggu (macam kata-kata tok bomoh pulak)..
konsistenkan ujian anda kepada satu-satu perisian selama seminggu, dan jika anda tidak berpuas hati dengan prestasinya, beralihlah semula kepada perisian yang asal..contohnya anda menggunakan perisian SpeedConnect ini, cuba ia selama seminggu..kalau puas hati, teruskan..kalau tidak, anda beralihlah semula kepada Versis Full Speed Boost..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers