Friday, 30 December 2011

Angry Birds – Christmas Edition 2012 NEW!!!!(Seasons HD v.2) Mediafire


Angry Birds – Christmas Edition 2012 – Seasons is a special edition of Angry Birds Seasons that takes the furious fowl through the world’s celebrations! Also the game have Christmas Edition 2011.
Enjoy Christmas, HalloweenValentine’s Day, St. Patrick’s Day, Moon Festival and other great holidays with the Angry Birds! The latest update is Ham’o'ween, which takes the birds on a spooky Halloween adventure.

Thursday, 29 December 2011

TONTON : Ombak Rindu Full Movie

Ombak Rindu Full Movie




untuk ucap terima kasih 

The Darkest Hour (2011) TS MKV Mediafire



Synopsis
The DARKEST HOUR is the story of five young people who find themselves stranded in Moscow, fighting to survive in the wake of a devastating alien attack. The 3D thriller highlightsthe classic beauty of Moscow alongside mind-blowing special effects.

Game Time (2011) DVDRip MKV Mediafire


Synopsis
With a fresh start, trying to escape an abusive past, Vance and his mother have just moved to a new city. Searching for a way to support his family while continuing his education he joins forces with Jules, who is looking for a highly skilled, basketball duel partner. With their impressive talent these two start cleaning the streets, winning every duel in town. Once word spreads they’re invited to enter the ultra-violent, competitive duel championship. With high hopes for the win they’ll do whatever it takes to walk off the court the new champions.

Chick Magnet (2011) DVDRip MKV Mediafire


Synopsis
When freeloader Phil is tossed out by the love of his life, Jen, he stays with two old friends who come upon a magic shirt that guarantees them sex with all the women they can handle. The three losers have their lives upended as Phil's friends pursue a daily diet of Maxim models and close encounters with Hollywood's hottest-but Phil schemes to use the shirt to win back Jen. And when an insane marine steals the shirt and threatens to use it on Jen, Phil's battle for heraffections takes on dangerously high stakes. Chick Magnet makes it clear that the laws of attraction were made to be broken.

The Sitter (2011) 720p TS MKV Mediafire

'

Synopsis
A comedy about a college student on suspension who is coaxed into babysitting the kids next door, though he is fully unprepared for the wild night ahead of him.

Ombak Rindu (2011) DVDRip AVI



Sinopsis
Filem yang diadaptasikan daripada novel Ombak Rindu ini mengisahkan tentang perjalanan cinta dua insan, Izzah dan Hariz dari dua dunia yang berbezadan mereka terpaksa menempuh pelbagai rintangan sebelum menemui kebahagiaan. Izzah adalah gadis kampung yang telah dijual oleh bapa saudaranya kepada sebuah kelab hiburan di K.L untuk dijadikan pelacur. Seorang pemuda, Hariz anak Datuk Sufiah, pemilik empayar perniagaan SUFIAH CEMERLANG telah mermbeli Izzah dari pemilik kelab tersebut untuk dijadikan perempuan simpanan, namun Izzah telah merayu Hariz supaya menikahinya untuk menghalalkan hubungan mereka.

Hariz setuju dengan syarat Izzah tidak menuntut sebarang hak sebagai isteri. namun selepas itu, hariz yang kasar dan panas baran telah jatuh cinta dengan Izzah yang penuh dengan kelembutan. hariz kemudian terpaksa menikahi Mila, kawan zaman persekolahannya setelah didesak oleh Datuk Sufiah dan Mila yang amat mencintainya. Semasa Hariz koma dihospital akibat kemalangan jalan raya, Datuk Sufiah telah menghalau Izzah keluar dari bungalow Hariz dan merampas telefon bimbit Izzah.

Wednesday, 28 December 2011

cara-cara meningkatkan kelajuan buffering speed youtube dan metacafe


Cara-cara Meningkatkan Kelajuan Buffering Speed Youtube Dan Metacafe..

Ikut Langkah Berikut Dibawah..


1.Start
2.Run
3.Taip--system.ini
Lepas itu korang akan dpt system notepad file seperti di bawah ni..
; for 16-bit app support
[drivers]
wave=mmdrv.dll
timer=timer.drv
[mci]

INFO: TEKNIK MENGAMBIL GAMBAR


Seni Cahaya

I. Fotografi boleh didefinasikan sebagai satu proses rakaman cahaya.Kualiti sesuatu gambar itu bergantung kepada ketelitian kita dalam memilih cahaya yang baik.
II. Banyak jenis cahaya yang boleh diperolehi dari matahari,tetapi kadangkala kita terpaksa menunggu untuk mendapatkan satu cahaya yang berkualiti untuk gambar kita.
Potret dibawah sinaran matahari
(a) Kekuatan cahaya sebegini akan menghasilkan bayang-bayang yang jelas kelihatan di bawah hidung dan mata subjek.Bayang bayang ini amat mengganggu pemerhatian kita.
(b) Salah satu cara untuk mengatasi masalah ini ialah dengan menubah posisi subjek ke tempat yang redup,dimana subjek tidak lagi diterangi oleh cahaya matahari tetapi subjek akan diterangi oleh cahaya yang terpantul dari langit.
(c) Cahaya dari langit amat luas dan ia nya tersebar.Cahaya yang tesebar tidak akan menghasilkan bayang bayang yang jelas.
(d) Katakan kita hendak mengambil gambar subjek dihadapan OBJEK yang disinari oleh cahaya matahari yang terik,kita tak perlu la mengubah posisi SUBJEK ini kerana OBJEK yang terkena sinaran matahari tadi telah memantulkan cahaya yang baik untuk SUBJEK kita.
(e) Kita akan dapat pencahayaan yang baik jika kita rajin menunggu,lihat perubahan matahari dan kesan sinaranya.Selalunya waktu awal pagi dan waktu senja adalah waktu yang amat menarik dan cahaya nya cukup seimbang antara SUBJEK dan BACKGROUND
(f) Bagi fotografer professional yang sentiasa mengejar masa,mereka akan menggunakan REFLECTOR untuk memantulkan cahaya pada SUBJEK.Pembantu fotografer yang selalu pegang reflector ini.Mereka juuga meletakan REFLECTOR bewarna perak,emas atau putih dibawah SUBJEK untuk membantu lagi pantulan cahaya Ke arah SUBJEK,lantas mengurangkan bayang bayang.
(g) Ada juga yang dipanggl Cahaya tiruan.Apabila kita menggunakan FLASH dan dihalakan ke SUBJEK,ianya akan membesarkan lagi kawasan pencahayaan itu.Cahaya dari FLASH akan mengisi dan mengurangkan bayang bayang pada SUBJEK.Proses ini dikenali sebagai FILL FLASH.
(h) FLASH elektronik mempunyai sama warna seakan akan matahari sekitar waktu tengahari.Jika kita menggunakan FLASH pada waktu ala pagi atau senja,hasilnya seperti tidak asli.Profesional mengatasi masalah ini dengan memasang GEL bewarna dihadapan FLASH.

UltraSurf @ UltraVPN: Sembunyi IP Address Dan Melayari Internet Tanpa Sempadan Serta "Anonymously"



Penerangan Mengenai UltraSurf @ UltraVPN :-


Pernahkah ketika anda mahu melayari internet seperti Youtube, Facebook, Mediafire, dan Megaupload, tetapi disekat??? Misalnya ketika anda melayari di Cyber Cafe, UniversitiKolej, SekolahPejabat Kerajaan dan seumpama dengannya. Jangan risau kerana kami menjumpai penyelesaiannya. Anda boleh cuba menggunakan UltraSurf @ UltraVPN . UltraSurf @ UltraVPN  adalah aplikasi yang percuma.





Tuesday, 27 December 2011

TeraCopy v2.12– Win 7 Compatible


TeraCopy is a great utility designed to copy/move files faster and more secure. TeraCopy can resume brokenfile transfers. TeraCopy skips bad files during copy and even shows the skipped files at the end of files transfer. Calculates files CRC checksum on the fly to speed up source and target files comparison. Seamless integration with Windows Explorer allows you to keep working with files as usual.

Sunday, 25 December 2011

Ninja Kids (2011) DVDRip MKV Mediafire


Synopsis
Rantaro was born into a low class ninja family. His parents hope he can one day become an elite ninja to make his family proud. Rantaro, bearing his parents’ expectations, enters the Ninja Academy. At the academy, he becomes friends with Shinbe (Futa Kimura), the son of a wealthy merchant family and Kirimaru (Roi Hayashi ), who lost his father in the war. The students at the Ninja Academy are called Nintama – which means future ninjas. Rantaro has a fun time at school, but Rantaro, Shinbe and Kirimaru have difficulties with their studies.

One day, a killer appears in the house of Yukitaka Saito (Takeshi Kaga) and his son, 4th grader at the Ninja Academy, Takamura (Takuya Mizoguchi). Although Yukitaka Saito now runs a popular store, Yukitaka and Takamura were once members of the Usetake ninjas. Now, the Usetake ninjas are aiming to kill them both. Can the students at the Ninja Academy save them?

Good Morning Killer (2011) WebRip MKV Mediafire


Synopsis
Follows FBI Special Agent Ana Gray as she hunts for a kidnapper. As Ana develops a rapport with the kidnapper's latest victim, the suspect suddenly changes his pattern. Now Ana must race to find him before he strikes again.



Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) FULL CAM MKV Mediafire


Synopsis
This is not just another mission. The IMF is shut down when it’s implicated in a global terrorist bombing plot. Ghost Protocol is initiated and Ethan Hunt and his rogue new team must go undercover to clear their organization’s name. No help, no contact, off the grid. You have never seen a mission grittier and more intense than this.





Transformers 3: Dark of The Moon (2011) BRRip 720p 900MB – MalaySub



The Autobots learn of a Cybertronian spacecraft hidden on the Moon, and race against the Decepticons toreach it and to learn its secrets




Saturday, 24 December 2011

Don 2 (2011) CAM MKV Mediafire



Synopsis
Having conquered the Asian underworld, Don (Shah Rukh Khan) now has his sights set on European domination. In his way are the bosses of the existing European underworld and alllaw enforcement agencies. The action shifts from Kuala Lumpur to Berlin as Don must avoid assassination or arrest, whichever comes first, in order for his plan to succeed.

The Scorpion King 3: Battle for Redemption (2012) 720p BDRip MKV Mediafire




Synopsis
The Scorpion King 3: Battle for Redemption brings the heroic, larger-than-life saga of the dethroned king Mathayus to face some of his fiercest demons and most vicious rivals both real and supernatural ever. In a dangerous, action-packed battle to regain his glory and reclaim the empire, Mathayus’s journey is steeped in intrigue, sorcery and romance.The film’s fight scenes, choreographed by stunt experts Kawee “Seng” Sirikanerut (Ong Bak: The Thai Warrior) and Supoj “Jimmy” Khaowwong (Batman Begins), are showcased within enchanting ancient palaces, against a backdrop of breathtaking desert vistas. The Scorpion King 3: Battle for Redemption [also] stars Golden Globe® winner Ron Perlman (Hellboy II: The Golden Army) as Horus, the powerful King of Egypt, and Billy Zane (Dead Calm) as the villainous Talus.

Free Download Game Limbo


Deskripsi Mengenai Limbo:-


Suatu tempat di antara hidup dan mati terletaknya Limbo, tempat mimpi buruk di mana sinar cahaya lemah yang berkelip-kelip dari atas dan ditelan bulat-bulat oleh bayang-bayang hitam. Seorang budak lelaki muda, berani dan kurang kelengkapan untuk meneruskan hidup di tempat sebegini telah terperangkap dalam alam mimpi Limbo yang terkunci daripada keadaan realiti. Makhluk berbahaya, musuh tradisi, dan perangkap maut yang bertaburan di kawasan yang ngeri ini telah membuat kesinambungan hidup merupakan sasaran utama dalam dunia Limbo.




Internet Download Manager 6.08 Beta 3



Internet Download Manager has a smart download logic accelerator that features intelligent dynamic file segmentation and safe multipart downloading technology to accelerate your downloads. Unlike other download accelerators and managers that segment files before downloading starts, Internet Download Manager segments downloaded files dynamically during download process. Internet Download Manager reuses available connections without additional connect and login stages to achieve better acceleration performance. Internet Download Manager supports proxy servers, ftp and http protocols, firewalls, redirects, cookies, authorization, MP3 audio and MPEG video content processing. IDM integrates seamlessly into Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2



download link

One Piece (1 - 524 + BONUS) 60MB Version


Sinopsis :
Years ago, the fearsome pirate king Gold Roger disappeared, leaving a huge pile of treasure and the famous “One Piece” behind. Whoever claims the “One Piece” will be named the new pirate king. Luffy D. Monkey, a boy who consumed the “Devil's Fruit”, has it in his head that he'll follow in the footsteps of his idol, the pirate Shanks, and find the One Piece. It helps, of course, that his body has the properties of rubber and he's surrounded by a bevy of skilled fighters and thieves to help him along the way.

Maharaja Lawak Mega Minggu 9



Sinopsis
Anda telah saksikan Sepah dinobatkan sebagai Maharaja Lawak! Kini saksikan pula persaingan pelawak ternama bagi meraih gelaran Maharaja Lawak Mega! Kami menghimpun pelawak-pelawak ternama dalam satu pertandingan bagi mengetahui siapakah yang terbaik antara yang terbaik. Pelawak terdiri daripada peserta dari 3 negara, Malaysia, Singapura danIndonesia. Malam jumaat anda pasti penuh gelak tawa bersama keluarga



TUGASAN 1


seahu


The Sitter (2011) CAM MKV Mediafire



Synopsis
A college dropout becomes a babysitter to make some quick cash, and takes his three young charges on an epic urban adventure in this comedy from director David Gordon Green (George Washington, Pineapple Express). Noah (Jonah Hill) isn’t a babysitter, but he’ll do just about anything for a little extra cash in his wallet. Shortly after he’s hired to look after three young children, though, Noah gets a call from his girlfriend promising sex in exchange for drugs. Desperate and horny, the irresponsible sitter packs his unsuspecting wards into the carand heads for the seedy part of town. Before Noah can think twice the whole night has gone to hell, and he’s on the run from a pair of murderous drug dealers (Sam Rockwell and J.B. Smoove) with no qualms about shooting at small targets. Ari Graynor, Max Records, and Method Man co-star.

Sumpahan Puaka (2011) DVDRip AVI,MKV & RMVB Mediafire



Synopsis
Shamsudin adalah seorang pelukis. Beliau bercadang untuk memasuki ke sebuah kampung untuk mencari ilham untuk melukis. Setelah berada di kampung itu untuk beberapa hari, Shamsudin mengalami pelbagai insiden yang pelik. Mak Jah berjaya memaksa Shamsudin untuk bersumpah supaya akan sentiasa menjaga Mak Jah. Shamsudin mula merasa pelik apabila ada yang memberitahu bahawa Mak Jah sebenarnya telah mati.

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked (2011) CAM MKV Mediafire


Synopsis
Playing around while aboard a cruise shipthe Chipmunks and Chipettes accidentally go overboard and end up marooned in a tropical paradise. They discover their new turf is not as deserted as it seems

Tuesday, 20 December 2011

IDM 6.08 build 1



Internet Download Manager has a smart download logic accelerator that features intelligent dynamic file segmentation and safe multipart downloading technology to accelerate your downloads. Unlike other download accelerators and managers that segment files before downloading starts, Internet Download Manager segments downloaded files dynamically during download process. Internet Download Manager reuses available connections without additional connect and login stages to achieve better acceleration performance. Internet Download Manager supports proxy servers, ftp and http protocols, firewalls, redirects, cookies, authorization, MP3 audio and MPEG video content processing. IDM integrates seamlessly into Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2, and all other popular browsers to automatically handle your downloads. You can also drag and drop files, or use Internet Download Manager from command line. Internet Download Manager can dial your modem at the set time, download the files you want, then hang up or even shut down your computer when it's done.




Sunday, 18 December 2011

RAM Saver Pro FULL

Macam Mana Nak Lajukan RAM Komputer

Masalah Komputer lembap? Cepat hang? Menghadapi masalah seperti lambat apabila membuka sesuatu aplikasi??Jangan risau saya akan membantu anda untuk menyelesaikan masalah diatas..


Sila guna software dibawah untuk mengatasi masalah diatas yea..



ok sedikit intro pasal software nie yea..



RAM Saver Pro is an easy-to-use RAM boosterRAM optimizer tool that will keep your computer running faster. RAM optimizer increases the operation system performance by making more memory available for your applications.

RAM Saver Pro will
defragment system memory for faster access time;
increasing the efficiency of your CPU and Motherboard caches;
recover memory leaks from poorly behaved applications;
temporarily flush unused libraries out to disk and so on.

Using these optimization tricks will help your favorite applications and games run faster and more efficiently - even on old computers.








download link




Full Speed Pro Boost 3.3



Jom Lajukan Internet dan Browser Anda!


Saya ingin kongsi dengan semua orang..dengannya, semua browser seperti Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, pasti akan laju! Tips melajukan internet kali ini adalah dengan menggunakan perisian yang dinamakan sebagaiVersis Full Speed Boost..

Apa yang pasti, anda tidak perlu fikirkan apa-apa lagi..anda hanya perlu apply sahaja setting yang anda inginkan dan, wal-lah! Internet anda sudahpun berkelajuan tinggi!
Sistem Operasi Windows anda sudahpun menetapkan setting yang tidak optimal untuk kesemua setting internet. jadi dengan perisian ini, anda akan dapat rasakan bezanya yang jelas ketara selepas menggunakannya. Hanya klik pada mana-mana kelajuan yang anda mahukan dan kemudian restart PC anda..siap! walaupun hanya 2 jenis browser sahaja yang diberikan untuk anda uji, tetapi ia merangkumi semua browser yang anda gunakan..tidak kiralah browser apapun, yang pasti perisian ini sangat-sangat membantu!

Hac menyarankan anda mencuba browser LunascapeSRWare IronGoogle Chrome, dan juga Mozilla Firefox untuk merasai kelajuannya!

Buat masa ini, hanya versi 3.3 yang dapat berikan (versi terkini buat masa ini ialah 3.6)..sekiranya dah dapat yang terkini, pasti akan update!
Silalah mencuba dan rasakan perbezaan kelajuan internet anda sekarang!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers